MENU
×

   Gestalt Therapie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stel, je bent niet tevreden met een deel van wat je doet. Hoe mooi is het niet als je die manier van doen gewoon los kunt laten en het voortaan anders doet. Dat geeft je het gevoel dat je echt aan het roer zit van je eigen leven.

Stel dat dat niet lukt. Ik denk dat het zo werkt: Zolang je niet begrijpt waarom je iets doet zul je dat blijven herhalen, grotendeels op dezelfde manier. Wil je voortaan iets anders doen en op een andere manier? Dat kan wel, wanneer je begrijpt waarom je dit nu zo doet. Zo kunnen kijken naar jezelf maakt verandering mogelijk.

Gestalt therapie is een heel directe manier van samen kijken naar wat je nu doet en hoe je dat nu doet. Wat je doet in contact met mij is daarbij niet echt anders dan wat je doet in je gewone en met jouw mensen. Samen kunnen we begrijpen waarom je doet wat je doet. Samen vinden we een andere manier van doen, die werkt voor jou.     

Ben je niet tevreden met hoe het nu gaat? Het kan heel belangrijk zijn te stoppen met bepaald gedrag. Maar het antwoord ligt in iets anders leren doen.  

Neem contact op als je op deze manier wilt werken. Gestalt therapie werkt voor situaties waarin je het moeilijk vindt om te begrijpen hoe je reageert zoals je reageert en hoe jij keuzes maakt zoals jij dat doet. Waarbij je het moeilijk vindt om te veranderen.    

Sinds 1995 begeleid ik mensen bij levensvragen en vragen rond gedrag in verschillende situaties. Sinds 2019 vormt Gestalt therapie een heel belangrijke invloed binnen van mijn manier van werken. Als Gestalt therapeut werk ik met individuele mensen en in de vorm van relatietherapie.